Fairy falls, Old Coach Road track

7 december 2011 - Waitakere Forest, Nieuw-Zeeland

Vandaag vertrekken we richting Waitakere Ranges, terug richting Auckland. Hier zouden veel mooie wandelingen beginnen. De eerste wandeling is een combinatie van 3 routes. Eerst naar de Fairy Falls. Een heel mooie wandeling langs de (kleine) waterval en grotendeels via trapjes. Mooie uitzichten op ieder niveau dat we tegen kwamen. Daarna verder via de Old Coach Road Track. Hiervoor moesten we over stenen het riviertje oversteken. Dit hebben we een aantal keren moeten doen onderweg. Was een leuke wandeling door de 'bush', over water, zelfgemaakte brugjes, natuurlijke hindernissen. Het was rap vergeten dat we een half uurtje met de regenjas hebben moeten lopen. Leuk was ook dat we een aantal keren bij de start en het einde van een route onze schoenen moesten afspuiten met een desinfecteermiddel om ziektes bij de Kauribomen te voorkomen. Vermoeiend, maar de moeite waard!! Daarna verder gereden om de Karamatura Loop Walk te maken. Veel beloofd op internet, maar naar onze mening niet echt de moeite waard. 's avonds zijn we ergens gaan eten, maar ook dit viel weer tegen. Morgen een noeuwe dag.