Kerstdiner

24 december 2011 - Clinton, Nieuw-Zeeland

Goed geslapen en lekker ontbeten op de alpacafarm! Echt schatten van mensen! Daarna de koffers gepakt met de intentie om te vertrekken. Ondertussen kregen we opnieuw het voorstel om nog te blijven voor het Kerstdiner. Aangezien een van de kinderen de 25ste zou afreizen naar Australie, vierden ze dit jaar Kerstmis op de 24ste. We hadden afgesproken dat we eerst gingen kijken of we aan ons geld konden en dan terug kwamen om onze beslissing te delen. Het was een zeer moeilijke beslissing want we wouden echt grag Kerstmis daar vieren, maar er was ook nog zoveel van NZ te zien.

Uiteindelijk zijn we toch tot 's avonds gebleven en rond een uur of 8 zijn we vertrokken naar Dunedin om te overnachten. We hadden een klein pakje gekocht voor de grootouders en voor Warwick en zijn gezin: Belgische chocolade en een klein stenen hartje met Thank you op. We kregen ook nog heel wat reistips voor het stuk van de oostkust dat we nog moesten doen. Daarna nog geholpen met een schaap dat uitgebroken was, waarna Timmy zich moest wassen omdat hij schapenpoep op zijn been had!

Daarna is het toch nog een leuke Kerstmis geworden! Heerlijk gegeten, ham en groentjes met patatjes in de schil, ... En daarna was het pakjestijd!! Heerlijk om te zien hoe ze dat daar deden, iedereen koopt iets voor iedereen (er was ook een nonkel en 2 tantes nog afgekomen, dus het huis zat redelijk vol!). Er was zelfs een pakje voor ons: een grote doos Christmas Cookies van Cookie Time (bekend merk in NZ). Daarna rap het dessert opgegeten, jammer dat het rap moest want het wa opnieuw super lekker! Pavlova, verse aardbeien, trifle, fruitsla en zelfgemaakte slagroom. Heerlijk! Daarna kwam het afscheid. Iedereen geknuffeld, adressen uitgewisseld en met spijt in het hart maar toch ook een heerlijk gevoel terug de auto in.

Wat een ervaring, eentje om nooit meer te vergeten!!

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade